ROCKIN BURGERS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1835 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rockin Burgers. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 5:38 Hamburger was niet gaar, broodje was doorweekt van het vet. We hebben hier wel beter gehad
27 nov 2022 om 19:39 Helaas was het eten koud en klef, nou moest het wel van Almelo naar Vriezenveen komen.
27 nov 2022 om 19:29 Prima eten alleen een wachttijd van een uur en drie kwartier was niet heel best.
18 nov 2022 om 20:11 De burgers waren heerlijk volgens mijn gezin die ze gehad hebben.. maar de spare ribs vond ik niet zo. Maarja het is ook een burger keten hè
17 nov 2022 om 21:19 Heb hier vaker wat besteld, elke keer hoop je op verbetering. Helaas is het eten zeer middelmatig en de prijs eigenlijk niet waard
17 nov 2022 om 19:53 Sate burger... de sate was er als boter op gesmeerd en het broodje kwam volgens ons net uit de vriezer..
11 nov 2022 om 21:22 Patat was erg slap. En zat weinig bacon op. De speribs waren moeilijk van het bot af te krijgen. Somige stukjes waren verbrand en zaten veel kleine stukjes bot in de speribs
11 nov 2022 om 6:33 Ben erg ziek geworden van het eten.
8 nov 2022 om 12:28 Om 6 uur zou het eten arriveren, was 15 min te laat. Dat vind ik niet zo erg. Wat ik wel erg jammer vind is dat ik zoette spareribs heb besteld alleen smaakten ze erg zout, proefde geen zoet.. voornamelijk alleen een erg zoutte smaak. Niet lekker.
6 nov 2022 om 19:24 Onwijs lang moeten wachten op ons eten
5 nov 2022 om 21:29 Eten was helaas koud, burger was verder goed belegd
4 nov 2022 om 8:26 Lekker eten, smaakte lekker. Bezorging was erg op tijd. Misschien een klein probleem met navigatie(Die helaas bekend is voor ons), maar werd goed gecommuniceerd dus dat loste zichzelf op.