ROCKIN BURGERS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1859 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rockin Burgers. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2023 om 14:38 Het eten kwam keurig op de aangegeven tijd aan. Aardige bezorger. Ze hadden (heel sympatiek, daar niet van) bakjes mayo toegevoegd, terwijl we friet zonder hadden besteld. Het eten was van prima kwaliteit.
4 feb 2023 om 22:22 Geweldig eten, zoals gewoonlijl top kwaliteit. Mochten ze iets zijn vergeten of fout hebben gedaan, bel je ze gewoon op en geef je het even aan. Altijd hebben ze wel een oplossing! Om 19:00 zou eten bezorgd worden, 18:50 had ik het in de handen :)
3 feb 2023 om 11:19 Kwaliteit van eten verschilt nogal per keer. Helaas deze keer totaal niet de kwaliteit die we gewend zijn. Burgers erg droog.
28 jan 2023 om 20:15 Het was erg lekker, echt genoten van het eten. Iedereen was tevreden, het duurd voo hun 20min voor ze bij mij zijn maar het eten was echt nog lekker warm perfect
25 jan 2023 om 9:46 echt een aanrader het eten is goed en leuke en vriendelijke bezorgers
22 jan 2023 om 20:03 Het duurde 1 uur en 45 min. Toen we het eenmaal hadden was al het eten koud en de patat slap en heel veel kaas er over. Ook de nachos waren niet lekker. De burger was te scherp en niet goed…
11 jan 2023 om 20:09 Bestelling voor de tweede keer achter elkaar niet goed,als je iets bestelt dan verwacht je ook dat je het krijgt en niet deels wat anders
8 jan 2023 om 10:04 Prima eten, niet super bijzonder. De burger was niet heel lekker, de patat moet je van houden. Bezorging duurde lang maar ik woon ver weg dus dat is begrijpelijk.
7 jan 2023 om 22:06 20 minuten rjjden maar eten was nog warm. Was zelfs 10 minuten eerder dan aangegeven. Smaakte prima.
7 jan 2023 om 12:53 Volgens mij zit andere kip op de cheeseburger. Dit is gemalen kippevlees en dat vond ik echt minder. Dat vind ik wel jammer, maar de hamburgers smaakte goed. Alles was nog goed warm en de patat was nog lekker knapperig.
1 jan 2023 om 19:06 Was heel erg slecht. Patat was niet te eten was heel erg slap spareribs was ook niks 1 blok vlees. Bij elkaar was ik 63 euro kwijt echt zonde van het geld. Ik bestel hier nooit weer!!
29 dec 2022 om 19:39 Eten was lekker en warm plus snelle bezorging zeker een aanrader